Takaisin

NISSAN TUO UUTUUKSIA ESILLE AUTO 2016 –KOEAJOTAPAHTUMASSA

16.11.2016 – Nissan esittelee Auto 2016 -koeajotapahtumassa suositun crossover-mallistonsa myyntimenestys Nissan Qashqain johdolla. Alkuperäinen Qashqai lanseerattiin yli yhdeksän vuotta sitten, ja se on koko crossover-segmentin ensimmäinen malli. Nyt Qashqai on Nissanin myydyin malli Euroopassa ja yhä luokkansa edelläkävijä. Koeajettavissa tapahtumassa on  myös maailman myydyin sähköauto Nissan LEAF.

Nissan myös ennakkoesittelee Auto 2016 –koeajotapahtuman aikana Pariisin autonäyttelyssä lanseeratun uudistuneen ja ikonisen Nissan Micran. 

”Meillä on ilo kertoa, että olemme saaneet täysin uuden Micran ennakkoesittelyyn Auto 2016 –osastollemme. Uudessa Micrassa on runsaasti kaupunkiautoille harvinaista huipputeknologiaa, kuten älykäs hätäjarrutustoiminto ja aktiivinen kaistavahti. Uuden Micran myynti käynnistyy Suomessa keväällä 2017”, Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola kertoo.

 

Micran lisäksi Nissan esittelee osastollaan uuden, entistä upeamman Nissan GT-R -superauton, jonka 3,8-litrainen ja 24-venttiilinen V6-kaksoisturbomoottori tuottaa nyt 570 hv:n huipputehon. Osastolla on esittelyssä myös pian Suomeenkin saapuva Nissan NV300 kevyt hyötyajoneuvo.

”Uusi NV300 täydentää kevyiden hyötyajoneuvojen mallistomme ja sen ansiosta Nissanin hyötyajoneuvomallisto kuuluukin markkinoiden kattavimpiin”, Eskola kertoo.

Nissan on Mestarien liigan virallinen autosponsori kauteen 2017/2018. Auto 2016 –osastolla Nissan onkin yhdistänyt autot ja jalkapallomaailman uudella tavalla ainutlaatuisen Nissan Controller –projektin avulla. Olemme muuttaneet sähköauto Nissan LEAFin peliohjaimeksi Pro Evolution Soccer –peliä varten. Messuilla jalkapallofanit saavat mahdollisuuden ohjata suosikkipelaajiaan PES –pelissä (Pro Evolution Soccer) Nissan LEAFin ohjauspyörää käyttäen. Katso video Nissan Controllerista tästä!

Tapahtumassa koeajettavissa olevat Nissan-mallit:

  • Nissan LEAF 30 kWh 6.6 kW
  • Nissan Qashqai DIG-T 115 Xtronic
  • Nissan Qashqai DIG-T 130 4×4,
  • Nissan X-Trail dCi 130 Xtronic
  • Nissan X-Trail DIG-T 163
  • Nissan Pulsar DIG-T 115 Xtronic
  • Nissan Navara Double Cab 2,3 dCi 190 AT 4×4