Takaisin

NISSANIN KEVYIDEN HYÖTYAJONEUVOJEN SUOSIO KASVAA EDELLEEN

  • Nissanin myynti kasvoi 40 % kevyiden hyötyajoneuvojen segmentissä
  • Euroopan kattavimpiin kuuluvaan mallivalikoimaan sisältyy muun muassa täysin sähkökäyttöinen e-NV200-pakettiauto
  • Uusi keskikokoinen NV300-pakettiauto täydentää malliston
  • Nissan Navaran taustalla on Nissanin 80 vuoden kokemus lava-autoista
  • Kaikille Nissanin kevyille hyötyajoneuvoille myönnetään Euroopassa markkinoiden pisin viiden vuoden takuu*
  • Nissanin ohjaamoalustamallit ovat ihanteellinen alusta korimuunnoksille

1.11.2016 – Nissan on kevyiden hyötyajoneuvojen mallivalikoima kuuluu Euroopan laajimpiin. Hannoverin autonäyttelyssä vastikään esitelty NV300-pakettiauto täydensi Nissanin hyötyajoneuvojen sukupolvenvaihdoksen.

 

Samanaikaisesti NV300:n lanseerauksen kanssa Nissan ilmoitti, että yhtiön hyötyajoneuvojen myynti on kasvanut noin 40 % edellisvuoteen verrattuna. 

Nissanin mallistoon kuuluvat nyt International Pick-up Award ‑palkinnon tänä vuonna saanut Navara, NV200- ja NV400-pakettiautot, sekä uraauurtava e-NV200, joka on maailman ensimmäinen täysin sähkökäyttöinen kevyt hyötyajoneuvo. 

Robert Lujan, Director of LCV, Nissan Europe, kertoo: ”NV300 täydentää hyötyajoneuvojen mallistomme ja on markkinasuunnitelmissamme keskeisessä roolissa. Tavoitteenamme on yltää 4 %:n osuuteen segmentin markkinoista. Uskomme, että se on realistista nykyisellä kasvutahdilla.”

Suunnittelunsa ansiosta Nissanin hyötyajoneuvot soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja hyvin erilaisille aloille. Kaikissa malleissa on fiksusti suunniteltu ja helppokäyttöinen kuormatila, mukava ohjaamoympäristö, paljon huipputeknologiaa ja alhaiset käyttökustannukset. 

Nissan myös luottaa kevyiden hyötyajoneuvojensa laatuun: tästä kertoo markkinoiden pisin viiden vuoden tai 160 000 km:n (100 000 km e-NV200:n tapauksessa) valmistajan takuu, joka on voimassa koko Euroopassa ja täysin siirrettävissä myöhemmille omistajille. 

Nissanilla on Euroopassa jo noin 2000 erikoistunutta hyötyajoneuvojen jälleenmyyjää, joiden ammattitaitoinen henkilöstö auttaa asiakasta valitsemaan juuri tarpeisiinsa soveltuvan auton. Nissanin hyötyajoneuvojen käyttäjät löytävät kaikki tarvitsemansa palvelut keskitetysti näistä jälleenmyyntiliikkeistä, joiden verkostoa on tarkoitus laajentaa yhä.

Nissanin hyötyajoneuvot tarjoavat myös täydellisen alustan eri alojen korimuunnoksille matkailuautoista kylmäkuljetus-, kippi- ja studioautoihin. Monipuolisuus on Nissanin hyötyajoneuvojen vakiovaruste.

Nissan Navara 

Tänä keväänä NNE:n alueella lanseerattu Nissan Navara asettaa kilpailijoille riman entistä korkeammalle yhden tonnin pick-upien segmentissä. Navarassa yhdistyvät Nissanin suosittujen crossover-mallien Qashqain ja X-Trailin parhaat ominaisuudet sekä 12 mallisukupolven aikana kertynyt kokemus vankkojen ja käytännöllisten lava-autojen valmistuksesta.

Tukevan tikapuurungon ympärille rakennettu Navara on saatavissa Double Cab- ja King Cab ‑koriversioina. Uuden mallisukupolven parannuksiin kuuluu monivarsituentaan perustuva taka-akselin kierrejousitus, joka kohentaa dynaamista suorituskykyä ja ajomukavuutta alustalla kuin alustalla. Pick-up-segmentissä ainutlaatuinen jousitus on vakiovaruste Double Cab ‑versioissa.

Navara tarjoaa henkilöautomaista hienostuneisuutta, tyyliä ja mukavuutta. Sen varusteluun kuuluu myös runsaasti sellaista huipputeknologiaa, jota ei aikaisemmin ole totuttu näkemään hyötyajoneuvoissa, kuten Nissanin uraauurtava Around View Monitor (AVM) ‑kamerajärjestelmä ja automaattinen hätäjarrutustoiminto.

NV200 

NV200 on Nissanin kompakti pakettiauto, joka on suunnattu pienikokoista, ketterää ja taloudellista työkalua tarvitseville yritysasiakkaille. NV200 on tilava, monikäyttöinen, monipuolisesti varusteltu, täynnä teknologiaa ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Yli 40 maassa myytävä NV200 on saanut osakseen monia kansainvälisiä tunnustuksia, kuten vuoden pakettiauton palkinnon Euroopassa. 

e-NV200 

Vuonna 2014 lanseeratussa e-NV200:ssa yhdistyvät Nissan LEAF ‑sähköauton moottoriteknologia ja päästöttömyys sekä NV200-pakettiauton käytännöllisyys ja kuormankantokyky. e-NV200 sai arvostetun Next Green Car Awards ‑palkinnon vuonna 2014. Palkintoraadin perusteluissa painotettiin auton innovatiivista luonnetta, vähäpäästöisyyttä ja alhaisia käyttökuluja.

NV400

NV400 on osoittautunut raskaiden pakettiautojen ja ohjaamoalustojen edelläkävijäksi monikäyttöisyytensä ja monipuolisen mallivalikoiman ansiosta. Vuonna 2015 lanseerattu uusi NV400 on taloudellinen ja käytännöllinen työjuhta, jonka käyttökustannukset ovat alhaiset. NV400:n moottorivalikoimaan kuuluu viisi suorituskykyistä ja hienostunutta dCi-dieselmoottoria, joiden kulutus ja CO2-päästöt ovat nyt entistäkin pienemmät.

*Poikkeuksena e-NV200: 5 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu sähköautojärjestelmän osille ja 3 vuoden / 100 000 km:n valmistajan takuu + 2 vuoden / 100 000 km:n laajennettu takuu auton muille osille.