Takaisin

GARETH BALE JA SERGIO AGÜERO OVAT NISSANIN UUDET BRÄNDILÄHETTILÄÄT

  • Real Madridin Gareth Bale ja Manchester Cityn Sergio Agüero ovat Nissanin uudetbrändilähettiläät
  • Nissanin video esittelee brändilähettiläät intensiivisessä ja taitoa vaativassa kaksinkamppailussa
  • Sergio Agüero debytoi Nissanin uusimmassa TV-mainoksessa, jossa hän kilpailee Nissan GT-R:n kanssa
          

31.10.2016 – Nissan, UEFA Mestarien liigan virallinen yhteistyökumppani, on vahvistanut Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Balen ja Manchester Cityn hyökkääjä Sergio Agüeron olevan uudet Nissanin Engineers of Excitement -lähettiläät.

 

Nissanin globaaleina brändilähettiläinä Bale ja Agüero auttavat japanilaista autovalmistajaa tuomaan jalkapallofanit lähemmäs UEFA Mestarien liigan tapahtumia. Balella ja Agüerolla on keskeinen rooli fanien innostamisessa pitkin kautta, alkaen pääroolilla Nissanin tuottamassa ainutlaatuisessa videossa.

Videolla tähtipelaajat kilpailevat kaksinkamppailussa esitellen katsojalle taidokkuuttaan lähietäisyydeltä. Video on katsottavissa linkistä: https://youtu.be/5J1gfSg2kvk 

Jean-Pierre Diernaz, Vice President for Marketing, Nissan Europe toteaa: "Olemme todella iloisia toivottaessamme Balen ja Agüeron tervetulleiksi Nissan-perheeseen uusina brändilähettiläinä. Osana UEFA Mestarien liigan yhteistyökumppanuuttamme halusimme työskennellä yhdessä sellaisten brändilähettiläiden kanssa, jotka jakavat kanssamme brändilupauksemme ajatuksen ”Innovation & excitement for everyone”. Miksi juuri he? Koska, kuten Nissan, he haastavat sovinnaisuuden ja ovat todella kekseliäitä pelissä. Joka kerta, kun he astuvat pelikentälle, he tuovat jännitystä faneilleen.

Pelaajat esiintyvät pitkin kautta Nissanin sosiaalisissa kanavissa, esitellen kuinka keskeisessä roolissa innovaatio on niin kentällä kuin sen reunallakin. 

Lisäksi brändilähettiläät esiintyvät Nissanin mainoskampanjoissa. Sergio Agüero kisailee Nissan GT-R:n kanssa uudessa TV-mainoksessa, jonka voi katsoa tästä linkistä: https://youtu.be/Ruol1-8eiyc.

Katso, kun Gareth Bale kertoo, miten Real Madridissa tehtiin historiaa tästä linkistä:

https://vimeo.com/smyle/review/189603099/ae1cdb4a52 

Katso, kun Sergio Agüero kertoo Manchester Cityn mestaruushaaveista tällä kaudella tästä linkistä:

https://vimeo.com/smyle/review/189603106/91a6ca07d9