LUPAUKSEMME

MISSÄ TAHANSA, MITÄ TAHANSA

SOITA NUMEROON 010 770 5222 JA RIENNÄMME AVUKSESI

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.

SIJAISAUTO VELOITUKSETTA

Me lupaamme pitää sinut, You+Nissan-jäsen, tien päällä, myös autosi määräaikaishuollon tai korjauksen aikana. Kun varaat ajan määräaikaishuoltoon tai korjaukseen sekä sijaisauton etukäteen, annamme käyttöösi sijaisauton tai tarjoamme vaihtoehtoisen kuljetusratkaisun huollon ajaksi ilman erillistä veloitusta.

LUE KÄYTTÖEHDOT

ILMAINEN WI-FI ASIAKASTILOISSA

Me lupaamme pitää sinut yhteydessä maailmaan. Meille on tärkeää palvella sinua hyvin aina kun käyt Nissan-jälleenmyyjällä. Toivomme, että viihdyt luonamme ja siksi käytössäsi on myös ilmainen Wi-Fi.

LUE KÄYTTÖEHDOT

JATKUVA NISSAN ASSISTANCE -TIEPALVELU

Me lupaamme pitää sinut tien päällä 24/7, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi. Tarjoamme sinulle ympärivuorokautisen tiepalvelun riippumatta Nissanisi iästä, aina vuoden ajaksi siitä eteenpäin, kun huollatat autosi valtuutetussa Nissan-huollossa.

LUE KÄYTTÖEHDOT

AUTON NISSAN+ TARKASTUS VELOITUKSETTA

Me lupaamme tehdä autollesi Nissan+ Tarkastuksen ilman erillistä veloitusta, kun tuot autosi määräaikaishuoltoon, Nissan Hyötyhuoltoon tai korjaukseen. Lisäksi saat kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät mitä autollesi tehdään ja kuinka paljon se tulee maksamaan.

LUE KÄYTTÖEHDOT